Werken bij BNP Paribas Leasing Solutions

BNP Paribas Leasing Solutions Belgium is een dochteronderneming van BNP Paribas Group. Wij zijn gespecialiseerd in leasing en verhuur van roerende en onroerende goederen voor professionals. We stellen vandaag ongeveer 140 collega’s te werk in ons kantoor te 1082 Brussel, waar we samenwerken om onze positie als toonaangevende lease-aanbieder binnen Europa te versterken.

Cultuur

Een dynamische en afwisselende carrière

Werken bij BNP Paribas Leasing Solutions in België betekent de mogelijkheid om je te ontwikkelen in zowel commerciële als ondersteunende functies. Zowel lokaal als internationaal is mobiliteit mogelijk.

Onze kernwaarden, engagementen en bedrijsslogan

De BNP Paribas Leasing Solutions cultuur steunt op vijf belangrijke engagementen, namelijk :

  •  Expertise
  •  Eenvoud
  •  Responsiviteit
  •  Innovatie
  •  Verantwoordelijkheid

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers over betrokkenheid, ambitie en creativiteit beschikken.

Onze bedrijfsslogan is Business is ON, wat betekent dat wij alles in het werk stellen om onze professionele klant te helpen bij de groei van zijn onderneming door het aanbieden van onze oplossingen.

De klant centraal

Elke medewerker van BNP Paribas Leasing Solutions toont betrokkenheid tegenover  de klanten door middel van de dienstverlening. Service staat bij ons echt voorop. Bovendien is een medewerker binnen BNP Paribas Leasing Solutions gebonden aan ethische richtlijnen en moet er sprake zijn van persoonlijke integriteit. Ons succes meten we onder andere aan de hand van de klantentevredenheid.

Een hecht team

Wij streven naar een hecht team waar creativiteit zorgt voor nieuwe initiatieven en ideeën. Ambitie toon je door het streven naar uitdagingen en leiderschap.

Groot aanpassingsvermogen

Als medewerker van BNP Paribas Leasing Solutions ben je in staat om je aan te passen aan wisselende verwachtingen en aan een snel veranderende wereld. We vinden het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt. Je toont initiatief en je bent ambitieus, volhardend en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Onze 5 engagementen