Materiaal voedingsindustrie

Materieel financieren voor voedselverwerking en -verpakking: eenvoudiger dan u denkt

Bedrijven in de voedingssector zijn erg afhankelijk van machines om producten te verwerken, te verpakken en te verzenden. Dit soort materieel is vaak de fundament  van het bedrijf en wordt vaak pas vervangen wanneer het volledig versleten is.

Maar een intensief gebruik betekent ook  vaak herstellingen en het vervangen van bepaalde onderdelen. Niet alleen is dat duur; de daarbij horende downtime en de gemiste deadlines kunnen een onmiddellijke impact hebben op de winsten. En wanneer het dan echt tijd is om materiaal te vervangen, kunnen de cashreserves ook in het gedrang komen.

Het goede nieuws? Wanneer verwerkings- en verpakkingsmateriaal geleased wordt, worden kosten beter voorspelbaar en beheersbaar.

 

Welke voordelen biedt het leasen van materieel voor de voedingsindustrie voor de klant?

  • Productiviteit verbetert door het verminderen van de downtime via regelmatige onderhoudsbeurten en herstellingen
  • Een snellere ROI wordt bereikt in vergelijking met een banklening
  • Kapitaalreserves worden behouden
  • De klant kan gelijke tred houden met technologische ontwikkelingen, door zich steeds het recentste, beste en meest energie-efficiënte materiaal te kunnen veroorloven

Waarom als fabrikant of verdeler van machines voor de voedselverwerking samenwerken met BNP Paribas Leasing Solutions ?

We gaan er prat op dat wij ervoor zorgen dat u als fabrikant of verdeler gemakkelijk uw materiaal op een flexibele manier kunt verkopen en we accuraat uw volgende verkoopopportuniteit kunnen voorspellen. Financiering is niet meer zo complex als vroeger. En ze zorgt ervoor dat u een oplossing kunt bieden die kosteneffectiever is dan een traditioneel ondernemerskrediet. We werken rechtstreeks met u samen om uw bedrijf te begrijpen en snel advies en antwoorden te verstrekken, dit alles om uw klant een aangenamere koopervaring te bieden.

Door samen te werken met een marktleider in leasing, en een van de grootste banken in Europa, geniet u een brede ondersteuning om uw omzet te verhogen en uw concurrentie te slim af te zijn.