Transport

KMO’s en zelfstandige ondernemers zijn van vitaal belang voor de Belgische economie en vele van hen hebben betrouwbare transportmiddelen nodig voor hun dagelijkse activiteiten.

Een bedrijf dat zijn transportmiddelen wil upgraden of uitbreiden, moet eerst nagaan of de transactie financieel verantwoord is. Als er geen ruimte is in het budget of de cashreserves ontoereikend zijn, zijn alternatieve financieringsbronnen vereist om deze transportmiddelen te verwerven.

Als u een verdeler van bedrijfsvoertuigen bent, kan dit frustrerend zijn: de klant wil uw product, maar heeft door zijn cashflowmoeilijkheden moeilijkheden dit te verwerven. Het bedrijfsvoertuig leasen of huren kan uw klant helpen te krijgen wat hij wil en tegelijkertijd uw inkomsten verhogen.

dE voordelen van bedrijfsvoertuigen leasen voor klanten

Via leasing krijgen klanten toegang tot de voertuigen die ze nodig hebben, zonder dat ze vooraf fors moeten investeren. Leasing biedt ook meer flexibiliteit dan een rechtstreekse aankoop. Zo kunnen onder meer de looptijd van de leasingovereenkomst, de aanbetaling en de periodiciteit van aflossingen op maat van de gebruiker worden vastgesteld.

 

BNP Paribas Leasing Solutions biedt leasing en verhuur oplossingen voor:

  • Bedrijfswagens
  • Industriële voertuigen
  • Trekkers
  • Bussen en touringcars
  • Trailers
  • Personenwagens
 

Waarom als verdeler van bedrijfsvoertuigen kiezen voor BNP Paribas Leasing Solutions?

Met onze leasingoplossingen voor bestelwagens haalt u veel meer uit de relatie met uw klanten dan een onmiddellijke, eenmalige transactie: leasingovereenkomsten zijn langlopend van aard, maar ook flexibel.

We begrijpen de uitdagingen waarmee uw bedrijf en zijn klanten worden geconfronteerd en we weten hoe we u daarbij kunnen helpen. Bovendien hebben onze verkoopteams achtergrondkennis van bedrijfsvoertuigen, dus als onze partner staat u bij elke stap in contact met experts.

Vandaag zijn er jaarlijks meer dan 13000 bedrijfsvoertuigen (incl; personenwagens voor zelfstandige ondernemers) op de Belgische wegen die via de verschillende business units van BNP Paribas Leasing Solutions worden gefinancierd. Het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring, een uitgebreid netwerk in de sector en een echte passie om bedrijven in beweging te brengen.