Onderdeel van de BNP Paribas Group

BNP Paribas Leasing Solutions vormt een onderdeel van BNP Paribas Group, een bank in de eurozone en een hoofdrolspeler in het internationale bankwezen.

Met een sterke basis in de economische geschiedenis van Europa, ondersteunt BNP Paribas haar klanten en medewerkers in een wereld in verandering.

De groep geniet van leidende posities in zijn twee belangrijkste sectoren: ‘Retail Banking & Services’ en ‘Corporate & Institutional Banking’.

Retail Banking & Services omvat een wereldwijd netwerk van retail banking en gespecialiseerde financiële diensten en is een duurzame groeimotor van de BNP Paribas Group. BNP Paribas Leasing Solutions maakt deel uit van deze entiteit.

Corporate & Institutional Banking (CIB) biedt klanten financiële oplossingen, advies en diensten voor kapitaalmarkten aan. CIB is een wereldwijd erkende marktleider op vele gebieden, en omvat gestructureerde financieringen en derivaten in een verscheidenheid van beleggingscategorieën. CIB blijft haar positie als Europees marktleider versterken en haar activiteiten internationaal ontwikkelen door haar aanwezigheid op alle continenten.

Kerncijfers 2017

43.2 miljard euro
Netto Bank Inkomsten

196.000
medewerkers

73
landen

7.8 miljard euro
Netto inkomen (als groep)