Onze 5 sterke engagementen

Expertise, eenvoud, responsiviteit, innovatie, verantwoordelijkheid: onze waaier van diensten is gebaseerd op deze vijf sterke engagementen. Ze zijn in het leven geroepen om een optimale kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten en partners te garanderen.

BNP Paribas Leasing Solutions Belgium ziet zichzelf als een ‘business accelerator’. We streven er voortdurend naar onze producten en diensten te verbeteren om de groei voor onze klanten en partners te bevorderen. Deze belofte komt tot uiting in onze slogan ‘Business is ON’, die uitgaat van onze vijf engagementen:

Expertise

BNP Paribas Leasing Solutions deelt haar uitgebreide kennis over de activa met haar klanten en partners om ze te helpen bij het bevorderen van hun zakelijke groei op lange termijn.

Eenvoud

Door te streven naar de grootst mogelijke operationele efficiëntie, biedt BNP Paribas Leasing Solutions hulpmiddelen en diensten aan die aangepast zijn aan de behoeften van haar klanten en partners.

Responsiviteit

BNP Paribas Leasing Solutions beschikt over slimme tools om de snelst mogelijke service te garanderen.

Innovatie

BNP Paribas Leasing Solutions doet er alles aan om diensten en technologische oplossingen aan te bieden die zich situeren in de frontlinie van de markt.

Verantwoordelijkheid

BNP Paribas Leasing Solutions handelt steeds op een ethisch verantwoorde manier in lijn met de waarden en normen van de BNP Paribas Group.

Onze specialisaties

Onze corporate social responsibility