Wat we doen, onze missie

BNP Paribas Leasing Solutions Belgium helpt bedrijven hun activiteiten op een duurzame manier te ontwikkelen door hen financiering en leasing oplossingen op maat aan te bieden. Onze gespecialiseerde teams verlenen deskundige ondersteuning aan professionele gebruikers die materieel (roerend of onroerend) willen financieren, of die hun verkoop willen bevorderen.

BNP Paribas Leasing Solutions , filiaal van de Groep BNP Paribas en een Europese marktleider, is gespecialiseerd in  leasing- en financieringsoplossingen voor professioneel materieel en onroerende lease van gebouwen. Onze deskundige teams werken samen met ondernemingen die op zoek zijn naar de beste manier om :

  • Vastgoed of professioneel materieel te financieren :
    BNP Paribas Leasing Solutions biedt financiële oplossingen aan zakelijke, professionele en institutionele klanten van de groep BNP Paribas. Door samen te werken met de bankagentschappen en Business Centers van BNP Paribas Fortis, biedt BNP Paribas Leasing Solutions financiële oplossingen die beantwoorden aan de individuele behoeften van onze klanten.
  • De verkoop van materieel te bevorderen :
    BNP Paribas Leasing Solutions biedt financiële oplossingen voor fabrikanten en verdelers (dealers en vendors) van professioneel materieel. Deze oplossingen worden in het sales proces geïntegreerd en voorgesteld aan de klant. Op die manier helpen deze oplossingen en bijhorende diensten bij het bevorderen van de verkoop.

De diensten en oplossingen die BNP Paribas Leasing Solutions Belgium zijn klanten en partners biedt, bieden een toegevoegde waarde voor het versnellen van hun zakelijke groei Onze medewerkers stellen daarbij alles in het werk om u de beste service te bieden. Deze service berust op 5 fundamentele engagementen: expertise, eenvoud, responsiviteit, innovatie en verantwoordelijkheid.

€ 28,8bn activa gefinancierd in 2014

Europees marktleider in leasing