Onroerende goederen financieren

U bent een professionele of institutionele klant van de BNP Paribas Group en u wenst een nieuwe financiering voor een onroerend goed in het kader van uw zakelijke activiteiten. Dit kan een bedrijfspand zijn, een magazijn of een gebouw voor het aanbieden van professionele diensten.
Wij werken met uw contactpersoon bij de bank samen om u de beste financiële oplossing te bieden.

Voordelen van onze leasing oplossingen :

  • Wij werken nauw samen met uw contactpersoon bij de bank zodat we u onze gezamenlijke expertise en het beste advies kunnen bieden.
  • Een breed scala aan financiële oplossingen die aan uw eisen voldoen op het vlak van belastingen, verzekeringen en contractbeheer.
  • Een breed scala aan financiële oplossingen die aan uw eisen voldoen op het vlak van belastingen, verzekeringen en contractbeheer.
  • Duidelijke en homogene normen die ervoor zorgen dat u de juiste ondersteuning ontvangt.

Wij bieden de volgende producten :

Leasing van vastgoed
Onroerende leasing is een financieringsoperatie op lange termijn. BNP Paribas Leasing Solutions koopt een gebouw of richt het op volgens uw plannen en aanwijzingen en geeft u dit gebouw nadien voor een lange termijn in gebruik. U betaalt aan BNP Paribas Leasing Solutions een vergoeding in functie van het kapitaal dat BNP Paribas Leasing Solutions investeerde.

De looptijd van het niet-opzegbare leasingcontract ligt meestal tussen 15 en 20 jaar. Op het einde van het leasingcontract kunt u tegen een vooraf bepaalde prijs de eigendom van het gebouw verwerven. Leasingcontracten voor vastgoedprojecten worden uitgewerkt op basis van de bestaande rechtsprincipes inzake huur, opstalrecht en erfpacht.

Wij financieren:

  • De bouw van gebouwen
  • De aankoop van bestaande gebouwen
  • De aankoop van grond, gevolgd door de bouw
  • Aankoop in toekomstige staat van afwerking

Eenvoud

Als professionele klant van de BNP Paribas Group, heeft u reeds een  directe relatie met uw bank via  uw plaatselijk agentschap of business center.

Onze Leasing experten werken nauw samen met uw contactpersoon bij de bank om de communicatie zo eenvoudig mogelijk te houden en u de beste oplossingen in functie van uw financiële behoeften te bieden. Indien nodig worden er gemeenschappelijke vergaderingen georganiseerd bij u op locatie of in het bankagentschap.

Financiering van onroerende goederen

Meer weten over leasing en over onze producten