Materiaalafhandeling

Het succes van online bestellingen en leveringen de volgende dag wordt elke dag groter, maar met een stijgende consumentenvraag moeten ook meer producten en materialen in minder tijd worden verplaatst.

Deze kortere doorlooptijden hebben opportuniteiten gecreëerd voor de materiaalafhandelingssector, maar de kosten om nieuw materiaal te verkrijgen, kunnen vele budget- en cashflowbewuste bedrijven afschrikken. De hoge initiële kosten voor machines zoals vorkheftrucks kunnen een argument zijn om een aankoop uit te stellen. En wanneer een klant een machine rechtstreeks aankoopt, is hij vaak geneigd om ermee te blijven werken tot ze volledig stilvalt, en op dat moment heeft hij misschien niet het budget om een nieuwe te kopen van een betere kwaliteit.

Gelukkig biedt leasing een passende oplossing.

Waarom als klant kiezen voor de financiering van materiaalafhandeling via leasing?

Door aan klanten een leasing-oplossing aan te bieden voor vorkheftrucks en andere interne transportsystemen, worden de grootste bekommernissen over deze dure transacties weggenomen en helpen we klanten te upgraden naar de recentste machines.

Een leasingbetalingsstructuur heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is de optie om in termijnen te betalen. Dat vereist minder onmiddellijke investeringen en kan gunstiger zijn voor klanten die geen budgetruimte hebben. Een klein bedrag dat gedurende drie of vier jaar maandelijks of driemaandelijks wordt betaald, is vaak beter beheersbaar dan een volledige vooruitbetaling.

Bovendien kan de klant dankzij leasing relatief gemakkelijk upgraden naar de meest recente modellen. Materiaalafhandelingsmachines worden regelmatig verbeterd: ze worden betrouwbaarder, effectiever en energie-efficiënter. Met de komst van het internet der dingen zal deze trend enkel meer uitgesproken worden: vloten zullen mettertijd complexer, meer onderling verbonden en milieuvriendelijker worden.

Gelijke tred houden zal essentieel zijn voor elk bedrijf dat hoopt competitief te blijven en met een leasingovereenkomst kunnen klanten relatief gemakkelijk upgraden naar de recentste modellen.

 

Waarom BNP Paribas leasing solution?

Met BNP Paribas Leasing Solutions komen de producten van fabrikanten en verdelers van interne transportsystemen gemakkelijker binnen het financiële bereik van hun klanten. Of ze nu op zoek zijn naar een financiële leasing of zakelijke huurovereenkomst, wij kunnen helpen.