- News

ANTOINE LECOMTE BENOEMD TOT CEO VAN BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS BELGIË

Antoine LECOMTE, voorheen Country Supervisor (Oostenrijk, Polen, Roemenië en Turkije) binnen de Coverage Directie van BNP Paribas Leasing Solutions, werd op 1 januari 2017 benoemd tot CEO van BNP Paribas Leasing Solutions België. Hij vervangt Thierry VEILLET-LAVALLÉE, die het Directiecomité van BNP Paribas Leasing Solutions in Parijs vervoegt.

Antoine Lecomte begon zijn carrière binnen UFB Locabail, als kredietanalist, daarna als budget controller, om vervolgens de commerciële directie te vervoegen voornamelijk voor de implementatie van micro-informatica binnen de agentschappen.

In 1995 gaat hij aan de slag bij BNP Paribas Cardif, Luxemburg als Chief Operating Officer, nadien als Adjunct CEO. Vanaf 2003 wordt hij in Frankrijk aangesteld als Directeur Marketing ‘Sparen’ voor Noord-Europa, vervolgens als Regional Manager voor Scandinavië en tenslotte als Global Head of Marketing voor ‘High Net Worth Individuals’.

Antoine vervoegt BNP Paribas Leasing Solutions in 2010 voor de reorganisatie en herstructurering van de filialen en portefeuilles van meerdere landen om einde 2012, de Internationale afdeling EMEA te vervoegen.

Managing Director of BNP Paribas Leasing Solutions Belgium

Antoine Lecomte, CEO van BNP Paribas Leasing Solutions Belgium

  • Over BNP Paribas Leasing Solutions

Al meer dan 70 jaar helpt BNP Paribas Leasing Solutions bedrijven om hun activiteiten uit te breiden door het aanbieden van op maat gemaakte leasing en financiële oplossingen voor hun professionele materieel. Als een belangrijke speler binnen de gebruik-economie, stelt BNP Paribas Leasing Solutions bedrijven in staat om concurrentieel te blijven en om te groeien op een duurzame manier.

Met € 29,2 miljard uitstaande deposito’s, is BNP Paribas Leasing Solutions een Europese leider in het financieren van materieel en de 3000 medewerkers zijn daarbij zeer toegewijd voor het leveren van een hoge standaard kwaliteit van dienstverlening die gebaseerd is op 5 verbintenissen: expertise, eenvoud, responsiviteit, innovatie en verantwoordelijkheid.

Dankzij de globale aanpak en de lokale aanwezigheid, is BNP Paribas Leasing Solutions in staat om de groei van haar klanten en partners te ondersteunen in 22 landen: direct in Oostenrijk, België, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk en via entiteiten van de groep BNP Paribas in Algerije, Gabon, Ivoorkust, de Verenigde Staten, Luxemburg, Marokko, Senegal en Tunesië.